S sonradangolfcu Üye Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 69 Tepkime puanı 9 Konum golf diyarı İsim golfer 24 Haz 2020 #31 onurmat dedi: @sonradangolfcu ben sanayiden kendi boya koduma göre özel hazırlatıyorum Genişletmek için tıkla ... özel bir yer seçmiyor musunuz ne mesela marshall, dyo, jotun, filliboya, vs. boyacı seçmiyormusunuz.
onurmat dedi: @sonradangolfcu ben sanayiden kendi boya koduma göre özel hazırlatıyorum Genişletmek için tıkla ... özel bir yer seçmiyor musunuz ne mesela marshall, dyo, jotun, filliboya, vs. boyacı seçmiyormusunuz.
onurmat Üye Katılım 22 Kas 2018 Mesajlar 368 Tepkime puanı 156 Konum Eskişehir İsim Onur 24 Haz 2020 #32 @sonradangolfcu boyayı hazırlayan kişi benim verdiğim boya koduna göre katması gereken renk kodlarını ve oranını biliyor ona göre hazırlıyor. Rütuş boyası için bahsettiğinizin çok önem arz edeceğini sanmıyorum. Sonuçta bir aracın bir bölgesine lokal boya yapmayacağım için
@sonradangolfcu boyayı hazırlayan kişi benim verdiğim boya koduna göre katması gereken renk kodlarını ve oranını biliyor ona göre hazırlıyor. Rütuş boyası için bahsettiğinizin çok önem arz edeceğini sanmıyorum. Sonuçta bir aracın bir bölgesine lokal boya yapmayacağım için