Mehmet Karagöz
Üye
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir bismillah diyip başlayayım o zaman,güzel bir geri dönüş oldu sizden[mention=19510]mufayu[/mention] teşekkür ederim [emoji4] ben de sizin gibi orijinali bozulmasın diye önceki golfüme hiçbir şey yapmadım ama içimde kalmıştı. Karantina döneminde fırsat bulunca buna yaptım ne istediysem. Çok da mutluyum sürekli arabaya bakasım geliyor. [emoji4]
Bence siz de yapın inanın orijinallik falan bozulmuyor iyi işçilik yapılırsa. Bir günde eski haline döner. Yurt dışında adamlar Ferrari’yi kesip çamurluk genişletiyor.
İmkan varsa hayaller bekletilmemeli. [emoji4]
kesinlikle hocam. sizi bu konuda da tebrik ederim. bir çok arkadaşımız görüntü farklılaşsın diye değiştiriyor ama lambalar işlevsel olmuyor. üstelik gereksiz yere sisleri kullanmanın da cezası varken.@farukal teşekkürler sis farı beyaz olursa işlevini yitiriyor diye biliyorum ondan orijinal ampülü değiştirmedim.
yurt dışında adamlarda boya takıntısı, değişmiş takıntısı yok ki. zevklerine araç boyatıyorlar. ben yıllar önce sıfır aldığım araca daha plaka takmadan aracı komple değiştirmiş, tuv'den onay aldıktan sonra da plakayı çıkartmıştım. ne güzel günlerdi.@mufayu teşekkür ederim ben de sizin gibi orijinali bozulmasın diye önceki golfüme hiçbir şey yapmadım ama içimde kalmıştı. Karantina döneminde fırsat bulunca buna yaptım ne istediysem. Çok da mutluyum sürekli arabaya bakasım geliyor.
Bence siz de yapın inanın orijinallik falan bozulmuyor iyi işçilik yapılırsa. Bir günde eski haline döner. Yurt dışında adamlar Ferrari’yi kesip çamurluk genişletiyor.
İmkan varsa hayaller bekletilmemeli.