Ahmet Tokmak
Üye
Evet arkadaşlar sizler için hazırladım videoyu. Umarım sorunu olanlara çare olur. İyi seyirler.
Öğretmen arkadaşımıza, ÖĞRETMENİM diye hitap ettiğiniz için, sizi kutluyor teşekkür ediyorum.(hoca camide)@Ahmet Tokmak öğretmenim merak ettiğim konu siz ön camı değiştirmeden önce rüzgar sesi geliyormudu? Benim hatırladığım cam değiştikten sonra rüzgar sesi aldığınızı hatırlıyorum. Eğer böyle ise kelebek cam rüzgar sesi de sonradan mı çoktu?
Videonun başındaki açıklamayı kaçırmışım. Sorunun çözülmesine sevindim@Alpyaman Videoda da belirtmiştim şu şekilde oldu. Ben hiç dikkat etmedim aracı kullanırken. Müzik açınca zaten bastırıyor sesi. Camı değiştirince sırf araç rüzgar sesi alıyor mu diye test ettim. Bu sol taraftan gelen sesten şüphelendim ve sesi ön cam değişikliğine bağladım. Ön cam üzerinde yapılan testte sorun olmadığı anlaşılınca kelebek camının oralardan bir yerlerden geldiğini anladım ve bu yöntemi denedim. Etkisi kesinlikle yadsınamaz. Araç hareket halinde iken fitili söküp tekrar camı kapatınca gelen sese inanamazsınız.