Sıkıdan kastım, fitil ile cam arasında boşluk kalmamalı ve fitil camın içerisinde kalırsa cam eşit bir şekilde dışa baskı uygular ve olumlu sonuç oluşabilir. Ayrıca bu şekilde kullanırsanız içeriye su alma ihtimali de en aza iner.@ogzogz Dediginiz gibi orayi da denemek lazim ama bana orasi fazla ise yarayacak gibi gelmiyo nedense. Cunku o bolumde hava girisi ve fitil destegi fazla yok gibi. 2 tarafi da deneyip kiyaslama yapilabilir. Benim koydugum bolumde cami fazla zorlayacak bir durum yok ama videodan oyle gelmis olabilir.
O halde bana da Hoca demeyin ArkadaşlarÖğretmen arkadaşımıza, ÖĞRETMENİM diye hitap ettiğiniz için, sizi kutluyor teşekkür ediyorum.(hoca camide)
Duyarlılık olarak algılanmasın da aman dikkate edin bu testleri yaparken ne olur ne olmaz.( 100m ötedeki komşumuz aracını yıkadıktan sonra tam eve yakın yerden aracıyla geçerken, hareket halinde aynasını silmeye çalışıyordu ve gözümün önünde kaldırıma çıktı.)@Kingslayer Hız sabitken camı açıp fitili çıkarıp dinleseydiniz bir de. O hızlarda bence normal. Bende 80 km de başlıyordu ses. Dedim ya 2019 model araçta bile vardı o hızlarda ses.