Değerli hocam high gateway istemişsiniz söylediğim rakam aslinda normal çünkü bu paraya tr’de biraz zor bulursunuz, mid gateway derseniz daha uyguna buluruzTşk pahalı
Evet mid gatewayde cruise control ve fonksiyonel direksiyon desteği verir[mention=3153]forjust1day[/mention] cruse mid lerde var mı ki
Mid 300 tl falan buluruz 100 tl için high almak daha mantıklı[mention=3153]forjust1day[/mention] fiyat nasıl olur
@murat644arkadaşlar merhaba aracım 2015 dizel otomatik confortline. cruise tuş takımı çerçevesini çıkma parça olarak temin ettim. bunu en uygun nerede kodlatabilirim. fikirlerinize ihtiyacım var. istanbuldayım ama izmir muğla seyahati çok yapıyorum. bu bölgelerde önerebileceğiniz bir usta varmı? 4 kişiden fiyat aldım 1350-1000-700-600 tl sanki bu fiyatlar biraz yüksek geldi bana fikirlerinize ihtiyacım var .
Kablo almanız gerekecek evet ama o kırmızı ile işaretlediğiniz yerlere takılmıyor.Hocam, Fonksiyonel tuş takımının arkasında, resimde kırmızı ile işaretlediğim yerlerde 3 adet soket yeri var. Midline plusta bu kısımlara bir kablo takılması gerekiyormu?
Airbag kablosundan buralara giden bir kablo kısmı göremedim ben.
İnternette videoları araştırırken 2. resimdeki gibi direksiyondan 2 adet kablo çıkıyor. Midline plusta buralarda fonksiyon tuşları olmadığı için sanki bu kablolardan yok?
Airbag kablosu almam yeterli olurmuki yoksa bu direksiyon kenarlarından çıkan 2 adet kabloyudamı almam gerekirmi?Ekli dosyayı görüntüle 41081