Orijinalden alıntı: M.L.Crassus1 haftadır ben de tatildeydim Aybars Hocam. İnanın TSi sizi üzmeyecek aksine çok memnun edecek. Alt devirleri aşıp ağırkanlılıgı atınca motor epey canlanıyor. Rotam epey uzundu 9 günde toplam 2.600km yol yapmışım. Özellikle tek gidiş tek geliş yollarda doğru devirlerde sollamalarda aracım beni hiç utandirmadı. Bilhassa Toyota Corolla'ların ve Honda Civic'lerin aciz kaldıkları yerlerde onlar dahil sollama yapmak epey keyif vericiydi. Araçlarımız devir bandı dar olduğu için hızlı devir çeviriyor tabirini tam kullanamasam da bilhassa rampalarda uygun devirde çok iyi hızlanıyor. Tek şikayetçi olduğum nokta artan trim sesleri. Onda da yapacak birşey yok. Kendi kendime C segmenti Kompakt bir araç için buna da şükür diyorum. Bugün yaklaşık 9 saat araç kullandım, bir 5 saat daha rahat rahat giderdim. GOLF o denli doğru bir tercih, şehirlerarası yollar GOLF'ün en rahat ettiği mekanlar.
Son tüketim değerleri;
( Tatil boyunca devamlı klima 21 derece ve Auto konumda kullandım. Araç içi toz almasın diye mecbur kalmadikça camlar açılmadı. O nedenle değerler klima ve performansli kullanım nedeniyle biraz yüksek oldu. )