nöey? s=yusuf dedi:
Rodaj döneminden sonra zorlasanız da birşey olmaz hocam. Kesici devreye girer. Siz yine de kırmızı çizgiyi çok geçmeyinmaniax dedi:nöey? s=
ciddi mi hocam almayalım silindirleri elimize?
Hocam normal ya. Şehir içi dur kalk trafikte özellikle hiç de az yakmıyor ama süper motoru var bemaniax dedi:arkadaşlar, hocalarım; bu aralar araç sanki ilk aldığıma göre fazla yakmaya başladı gibi. klima açık 90'la giderdim 4.9'a falan inerdi 15 km düz yolda. bu aralar 1 lt kadar fazla. ilk aklıma lastik basınçları geliyor ama? acaba rodajdan çıktıkça arada asılıyorum o mu yükseltiyo dicem de düşmüyo yani sakinleşsem de.
ya zaten kasıyorum düşüreyim diye. çünkü milletin "kaç yakıyo?" sorusuna "yeeaani 5.5 falan" deyince, "tdi di mi? sorusunun üzerine "yok be abi benzinli, tsi bu" diye gerinerek cevap vermek hoşuma gidiyoSerkanG dedi:Hocam normal ya. Şehir içi dur kalk trafikte özellikle hiç de az yakmıyor ama süper motoru var bearkadaşlar, hocalarım; bu aralar araç sanki ilk aldığıma göre fazla yakmaya başladı gibi. klima açık 90'la giderdim 4.9'a falan inerdi 15 km düz yolda. bu aralar 1 lt kadar fazla. ilk aklıma lastik basınçları geliyor ama? acaba rodajdan çıktıkça arada asılıyorum o mu yükseltiyo dicem de düşmüyo yani sakinleşsem de.
Maşallah güzel değer olmuş.Hayran olduğumuz VW motor teknolojisi budur işte. :'( Tabi ki sabırla bu kadar km belli bir hızla gidebilmeniz de ayrı bir hayranlık durumu. :'(Özkan dedi:arkadaşlar dün itibariyle aldığım değerler (kahramanmaraş-kayseri arası), klima açık 4 kişi (350 kg) ve 90-100 km/h hız sabitleyici ile genellikle.
Tebrikler gerçektenÖzkan dedi:arkadaşlar dün itibariyle aldığım değerler (kahramanmaraş-kayseri arası), klima açık 4 kişi (350 kg) ve 90-100 km/h hız sabitleyici ile genellikle.