Pratik Bilgiler & İpuçları :)

Kesinlikle kullanılmamalı demelerinin sebebi ne acaba hocam, onunla alakalı bir şey yazmışlar mı?

Yani normal frenmiş gibi normal zamanda da ona güvenip kullanmayın anlamında mı demişler acaba?
Düzeltme yaptım @agacmalzeme

Ani duruş yapacağından arkadaki sürücülere tehlike yaratmaması için. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Ender Ender hocam harfiyen böyle bir konu açmak aklımdan geçiyordu, benden önce davranmışsınız, çok yaşayın. :)  

Araçlarımızın hız sabitleyicili direksiyon tuş takımında multimedyayı sessize alan bir tuş yok değil mi? Önceki aracımdan sonra en çok bunu arıyorum.
Var hocam, Volume — tuşuna uzun basınca multimedyayı sessize alıyor. 😄

@Ender Ender hocam harfiyen böyle bir konu açmak aklımdan geçiyordu, benden önce davranmışsınız, çok yaşayın. :)  
İçeriğini doldurursunuz artık hocam. Sizlerinde çokça katkısı olacağına inanıyorum. :like:

A57FC43B-4B7A-4A78-9694-9288A4DD1543.jpeg

Active İnfo Display’de (Hayalet Ekran) hız kadranı bölümünün ortasındaki yarım çember, depodaki yakıt seviyesini gösterir. Golf 7,5 deposu (yedek bölme hariç) 50 litredir. Çemberdeki 10 adet çizgiden her biri 5 litreyi işaret eder.

DSG viteste F1 kulakçıklardan vitesi manuele aldığınızda sağdaki (+) kulakçığa 3 sn. basılı tuttuğunuzda vites D’ye geçer.

Aklıma geldikçe ekleme yapacağım. Keyifli forumlar... :)  

@berke05 madde 1 işe yaramadı bende 2017 highline var demedim olmadı sadece saat ve servis var basılı tuttugumda. Akü durumunu ögrenmenin başka yolları varmıdır acaba

Paylaşım için teşekkürler.  :like:

Tüylerim diken diken oldu, forumda bunu yapan olmaz umarım. :D
Çoooook eskiden yapıyorduk, çevir aç ve çek aç çıktıktan sonra tokaları imal edildiği amaç dışında kullanmamaya başladık.

Var hocam, Volume — tuşuna uzun basınca multimedyayı sessize alıyor. [emoji1]
Çok fena trollendim haha

Yedim ben bunu

Bugün denedim hatta bozuk mu acaba diye bir kaç sefer denedim

Hahaha yapmayın kardeşim bunu

Geri