Hocam donanım beklentisi kullanıcıya bağlı, kimine comfortline donanımı yetebiliyorken kimisini highline da kesmiyor.Herkese selamlar, grupta yeniyim. Siz değerli Golf kullanıcılarının yorumları çok önemli o sebeple sizlere danışmak istediğim sormak istediğim bir kaç konu var. Öncelikle 2019 12 binde golf 7,5 comfortline arac alacagim buyuk ekran teypli. Highline a butcem yetmiyor. Megane hb full aracimi sattim golf comfortline alacagim. DiZel satisi kalkmis Dizel alacagim icin bu durum benim için eksimi? İkincisi comfortline da gizli ozelliklerde R ye alinca vitesi ayna egiliyormu? Ve ne gibi guzel ozellikler var gizli? Arac genel anlamda nasil yol tutusu vs anlatirsaniz sevinirim. Arac 16 jant
2019 1.6 TDI DSG Comfortline kullanıyorum, geri viteste sağ ayna aşağıya iniyor. Gizli özellikleri açtırmıştım ama ondan önce oluyor muydu hatırlamıyorum. Bu mesele değil yani, oluyor neticede.
Aracınız ile ilgilenmeyi seviyorsanız comfortline araç alıp eksikleri tamamlamak daha zevkli oluyor.
2019'da bazı comfortline araçlar 6.5 inç tuşlu multimedya cihazı ile, bazıları da highline donanımda gelen 8 inç multimedya cihazı ile çıktı. Baktığınız araçtaki multimedya 8 inç ise gayet güzel. 6.5 da güzel ama 8" tuşsuz olduğu için daha şık duruyor.
Şirket aracı olarak zaman zaman megane kullanıyorum, megane'dan sonra Golf'ün en boşu bile "arabayım ben" der.
Son olarak dizelden nefret eden ben bile gittim dizel aldım, çünkü neden alınmasın?