Sinanmiray
Üye
- İsim
- Sinan
Spacer yok sanki.Ekli dosyayı görüntüle 33987Hayirli günler arkadaslar bayadan beri 2. El yay arayisindaydim vogtland ararken hiç aklimdan geçmeyen mubea aldim bulamicami düsünerek mubea bakmiyordum kismete denk geldi istedigim gibi düsüklük sagladi yumusakligi çok iyi istanbul sartlarinda fotolarda pek belli olmuyor ama görüntüyü görünce iykide taktirmisim dedim isteyen herkese nasip olsun .
Ekli dosyayı görüntüle 33956
Ekli dosyayı görüntüle 33957
Ekli dosyayı görüntüle 33958
o zaman iş güç sonrasında spacer olacak demektir. bende de bir şans var ki ne zaman aracı az kullanacam desem 2 katı yol yapıyorum.@Culture33 spacer yok gerek yok o kadar simdilik yeter hocam is güç yok piyasada valla mazotuda idareli kullaniyoz
Aynen arkadaşım, Allah işinizi/ilimizi rast getirsin.@Culture33 aynen dedigin gibi kardes fazla gider olmasin dedikce daha fazla gidiyor 3 aydan beri çalismiyoduk cepten yedik bide jant yay isine girdim sikintidan bakalim Allah sonumuzu hayir etsin simdi bide dûkkan isine gircez hayirlisyla biraderle nasipse dicem Allah kimseye muhtaç etmesin herkezin isini gücünü ras getirsin.