Herkese iyi günler, fotoğrafta görüldüğü üzere aracın motor kısmı biraz fazla kir toz tutmuş nasıl bşr temizlik yapmamı önerirsiniz?Kaput içini motor yüzeylerini kısomlarını nasıl temizlemek gerekir? Sizler motor kısmını nasıl temizliyorsunuz?
Parlatıyor ama asıl önemli olan zamanla hortum ve kabloların özelliğini yitirtip gevretmesin. sizin kullandığınız ürün çok kaliteli ve hiç bir zarar da vermeyebilir ben işimi sağlama alıyorum gibi@Culture33 koruma olarak kc motorplast öneririm harika ürün toz tutmuyor ve plastik aksam, metal aksam, kablolar, borular parlıyor.
Sanırım sizin meslek bu yönde. kc motorplast'a acele ederek baktım 5 lt olarak görünüyor.@Culture33 motor için hidrofobiklik çok önemli değil, toz tutma daha önemli, çünkü motor suya çok maruz kalmıyor, ama buna rağmen su iticilikte var üründe.
El teması ve bez sürmeden temizlik yapan ürünler her zaman risk taşır., kısa vadede anlamazsınız fakat uzun vadede hortum vs. gibi bölgelere zarar verecektir., aracın en basit kaçuk hortumu 500-600 lira., bu işin sırrı 4-5 tane mikrofiber bez., nemli bezle silip sonrasında AF Spritz olabilir veya kc motorplast tarzı bir ürün ile işi bitirmek.. susuz temizlik sağlayan ürünlere boşuna para vermeyin.. çok kirliyse 1 tane firça ve Anway Loc tarzı genel temizleyici ile ön temizlik yapılır.. başka birşeye ihtiyaç yok@Golftdi hocam kc motorplast mı würth mü? ben arabayı aldım alalı motora 6 aydır bez sürmedim würth zararlı diyen de var