aracı teslim aldım
gergi makarasının etrafında silikon bir kılıf varmış
bu kılıfın altında su tahliye deliği yokmuş. tahliye için kanal açmışlar, testlerini yapmışlar, makara etrafında su birikmiyormuş artık.
gergi daha önce değişmişti ve gergi ile bu silikon kılıf takım halinde geliyormuş.
Atölye şefinin söylediği; gergi değişirken kılıfı niye değişmediniz diye sormuş ustaya, usta da değişmiştik demek ki o da hatalı gelmiş demiş.
ben bu kılıfın değiştiğine inanmıyorum, büyük ihtimalle sadece gergiyi değiştirdiler ve sorunun kaynağı olan kılıf da sorun olarak kalmaya devam etti.
şimdiye kadar yaşadıklarımı da şikayet olarak ilettim.
Ustaların ben bilirim edasıyla 2 aydır aracı bana zehir ettiğini ve 5 kere servise gelmek zorunda kaldığımı,
2 aydır suyun oraya girmesinin kaynağını bulsanız dediğim halde ustaların deneme yanılma ile iş yaptığını ve sonunda almanyadan söylenince sorunun kaynağını bulmaya çalıştıklarını,
Sorunun kaynağını bulmak yerine etkilenen parçalarla uğraştıklarını, mantık olarak ilk yapılması gereken şeyin şuan yapılan su testi olduğunu ama servisin bunu en son yaptığını, bu yüzden de 5 kere servise gitmek zorunda kaldığımı söyledim.