@Terms Yağ çubuğunda bir sıkıntı yok. Gün içinde yağı kartere indikten sonra tekrar kontrol edeceğim. Kendi aracım için konuşmak gerekirse 4 lt ve sonrası az az eklenerek yağ koyuldu ve kontrol edildi. 5 Litrelik bidon ile bakım yaptırdım önceki mesajımda resim olarak mevcut.
5 litre alıyorsa mutlaka bir yerlerde bi sıkıntı var., 50-100ml. farklar kabul edilebilir ama 1 litre fark varsa kesinlikle bişeylerde bir terslik var., aracın ilk sahibi misiniz..?@Terms Yağ çubuğunda bir sıkıntı yok. Gün içinde yağı kartere indikten sonra tekrar kontrol edeceğim. Kendi aracım için konuşmak gerekirse 4 lt ve sonrası az az eklenerek yağ koyuldu ve kontrol edildi. 5 Litrelik bidon ile bakım yaptırdım önceki mesajımda resim olarak mevcut.
Sizden önceki sahibinde yağ çubuğu bilinmeyen bir sebebten değişmiş olabilir veya bu değişim yanlış yağ çubuğu ile olmuş olabilir., Serviste bu motor için yağ değişiminde fabrikanın yayınladığı servis bülteninde yağ kapasitesi yazar yedek parçadan sistemden baksınlar.,@forzaGilles 3. Sahibiyim üstadım. Bugün sabah ilk işim sadece motor yağı ile uğraşan bir ustaya gittim baktık normal dedi. Evet 4 Litre motor yağı koyulması gerekiyor ama 5 Litre nasıl alabiliyor peki?