Namussuz gereksiz pahalı. Ama alacağız gibi. Servis ile aynı fiyat gibi. Serviste belki %10 indirim yaptırabiliriz
Set halinde satılıyor diye biliyorum.Hocalarım parça için bugün servisle görüştüm. Tanesi 350 TL. Doğru mu acaba? Yoksa çifti mi acaba? Alan var mı servisten ?
Bana da adeti 350 dediler kendimi tutamayıp telefonda çüş oha dedim karşımda ki güldü.Hocalarım parça için bugün servisle görüştüm. Tanesi 350 TL. Doğru mu acaba? Yoksa çifti mi acaba? Alan var mı servisten ?
Bende bir sorayım. Tane dedikleri paket içinde diye biliyorum ama. Çok ilginç. 350*2=değmez [emoji23][emoji23]Bana da adeti 350 dediler kendimi tutamayıp telefonda çüş oha dedim karşımda ki güldü.
[mention=5]Negatiwe[/mention] hocanın verdiği yerden sipariş açtım 15 güne gelecek orijinale en yakın hatta orijinal gibi 350 TL
Tekrar netleştirirsen haber verirsin ben inanamayıp 3 kere sordum.Bende bir sorayım. Tane dedikleri paket içinde diye biliyorum ama. Çok ilginç. 350*2=değmez [emoji23][emoji23]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman tektir abi. Şoktayım. Şunun meresi 350 anlamadımBende defaten sordum tek mi çift mi diye ama ısrarla teki dedi. Yine de önceki konulardan dolayı kafamda soru işareti kaldı.
Çamurluğa 200-100-50 şeklinde banknotları yapıştırsam daha çok dikkat çeker.O zaman tektir abi. Şoktayım. Şunun meresi 350 anlamadım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi