Aynen hocam uğrarım yanınıza bakarız birlikte. Hocam sizin ordaki sanayide oto parçaları aksesuarları yok dimi ?benım yanımada ugrarsın umarım bcekmeceydı degılmı
Aynen hocam uğrarım yanınıza bakarız birlikte. Hocam sizin ordaki sanayide oto parçaları aksesuarları yok dimi ?benım yanımada ugrarsın umarım bcekmeceydı degılmı
Vagcom ile kanalı led olarak kodlamak gerekir.Merhaba arkadaşlar, ben de bugün gündüz farlarını Photon PH7037 kodlu 6000K beyaz ledlerle değiştirdim, aşağıdaki fotoğraftaki ile aynı ürün. Gün içinde araç hareket halindeyken 2-3 kez sol ve sağ gündüz farlarını kontrol edin diye uyarı verdi. İlk çalıştırmada uyarı yok bir süre kullandıktan sonra uyarı vermeye başlıyor. Ne yapmam gerekiyor, yanlış bir uygulama yapmış olabilir miyim ?
Yanıt için teşekkür ederim hocam, bunlar arıza ışığı yakmıyor diye biliyordum aslında montajı falan da kolay. Tüm ledlerde böyle mi yoksa benim aldığım ürüne özel midir ? Bir de bunu nasıl yapabiliriz, ender elektroniğe gidip bir kaç özelliği daha aktif ettirme düşüncem vardı acaba onlar bu konuda da yardımcı oluyorlar mıdır ?Vagcom ile kanalı led olarak kodlamak gerekir.
Hocam nerede oturuyorsunuz. Boşuna para vermek yerine müsait zamanda yanıma gelebilirseniz. Hem tanışmış oluruz hem de kodlama işini çözerizYanıt için teşekkür ederim hocam, bunlar arıza ışığı yakmıyor diye biliyordum aslında montajı falan da kolay. Tüm ledlerde böyle mi yoksa benim aldığım ürüne özel midir ? Bir de bunu nasıl yapabiliriz, ender elektroniğe gidip bir kaç özelliği daha aktif ettirme düşüncem vardı acaba onlar bu konuda da yardımcı oluyorlar mıdır ?
Hocam iş yerim ümraniye de. Ramazan sonrası bir akşam iş çıkışı da yapabiliriz kodlamayı.Çok teşekkür ederim hocam, ümraniyedeyim. Siz karşıdaydınız sanırım hatırladığım kadarıyla [emoji4]
Hatırlatin hocam ben unutabilirim.Bu çok süper olur hocam, bayram sonrasında sizin müsait olduğunuz bir akşam yanınıza gelirim.
Tamamdır hocam, size mesaj da attım. Sağolun çok memnun oldum. Bayramdan sonra tekrar yazarım, inş tanışma fırsatımız olur.Hatırlatin hocam ben unutabilirim.