Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın, grupta aradım göremedim. Bagaj havuzu için tavsiye isteyecektim. 7.5 golf için. Ayrıca sağ arka kapıdan gelen trim sesi hakkında bilgi. Daha önce yeni araçta bunu yaşayan var mı? Çözümü nedir? Daha 1 yaşına girmemiş araçta trim sesi normal midir?
Hocam sirf sag arka kapidan gelen ses derseniz kimse bir fikir yurutemez. Aracinizi soran birine sadece “Golf” demeniz gibi bir sey. Biraz daha detaylandirirsaniz tecrubesi olanlar yanitlayacaktir.Guzel tavsiyeler için teşekkür ederim herkese tek tek. Ama trim konusunu kimse görmemiş galiba servis yardımcı olur mu acaba gerçek manada ?
@Ufks Bence de şık görünüyor. Bende bunu almayı planlıyorum.
@serkanhector doğrudur hocam Bize de nasip olur belki bir gün.
@frknyldrm kullanıyor sanırım bu halı bagaj havuzlarından. Belki o tecrübesini aktarır.
Hocam söylediğiniz sesi sanırım biliyorum. Aynisi bende de var. Cok canımı sıkıyor. Yarin servisi arayip sorucam. Birseyler öğrenirsem paylaşırım. Siz de öğrenirseniz eger benimle paylaşırsanız sevinirimGuzel tavsiyeler için teşekkür ederim herkese tek tek. Ama trim konusunu kimse görmemiş galiba [emoji3] servis yardımcı olur mu acaba gerçek manada ?
Benim aracımda daha bir yılı dolmadan trim sesi yapmaya başlamıştı. Serviste ilk bakımda arka sol kapıdan trim sesi geldiğini, ön burçların ses yaptığını ve cam tavanın senfoniye dahil olduğunu söyledim. Arka kapı döşemelerini söküp silikon sprey tarzı bişiler sıktıklarını, burçlar için yağlama yaptıklarını söylediler. Ama cam tavan için sökülmesi gerekiyor dedikleri için bende elletmemiştim. Akabinde wd-40 ile kendim uygulama yaptım.Guzel tavsiyeler için teşekkür ederim herkese tek tek. Ama trim konusunu kimse görmemiş galiba servis yardımcı olur mu acaba gerçek manada ?