Sizin mantıkla bende arabamı toplasam ayna , koltuk , silgeçler derken daha mı ucuza gelir acabaLastik almiyorum zaten hocam.
Sizin mantıkla bende arabamı toplasam ayna , koltuk , silgeçler derken daha mı ucuza gelir acabaLastik almiyorum zaten hocam.
Bu soruyu bende merak ettim dogrusu. Konuyla ilgisi nedir?@ZaGani aracınızın modeli nedir (paket yıl renk)
@ZaGani aracınızın modeli nedir (paket yıl renk)
2016 golf 7 comfort mavi
Sizde hangi jant var stepnede onu merak ettim. Galiba siyah teneke jant olmalı.Bu soruyu bende merak ettim dogrusu. Konuyla ilgisi nedir?
Değişken anladığım kadarıyla. Allstar da konum olarak midline plus ile comfortline ve comfortline ile highline arasının birleşimi gibi. 17 jant olduğuna göre muhtemelen aynısı yani Madrid olarak gelebilir.@ogzogz tam boy stepne her donanımda opsiyon değil mi?
17 jantlı allstar da opsiyon alınmadıysa ince stepne gelir.
Comfort opsiyon alınmadıysa 16 kara jant
Highline opsiyon alınmadıysa 17 ince stepne
Midline, Comfortline ve Allstar ‘da opsiyonel.,@ogzogz tam boy stepne her donanımda opsiyon değil mi?
17 jantlı allstar da opsiyon alınmadıysa ince stepne gelir.
Comfort opsiyon alınmadıysa 16 kara jant
Highline opsiyon alınmadıysa 17 ince stepne
Daha ucuza geliyorsa ne güzel, uğraştığınıza değecek o zaman.Hocam inanin daha ucuza geliyor. Sifir lastik alacagim zaten. Ne olursa olsun cikma lastik takmam ben. Biraz meşakkatli oldu ama acelem yok
Jantlari tamamladim. Hepsi sifir çiziksiz. Toplam maliyetim 2900 tl oldu. 2 adet lastik var sifir ama onlari kullanmayacagim. Yeni lastik alacagim.@ZaGani en son her şey tamamlandığında maliyet bilgisi verirseniz forum için çok faydalı olur teşekkürler
Hayırlı olsun, lastiklerle beraber 4500 civarlarına gelir en iyi ihtimalle. Fiyat avantajı pek olmamış ama içinize sinmesi daha önemli.Jantlari tamamladim. Hepsi sifir çiziksiz. Toplam maliyetim 2900 tl oldu. 2 adet lastik var sifir ama onlari kullanmayacagim. Yeni lastik alacagim.
Hayırına verirseniz stepne de kullanmak 1adet lastik alabilirim☺Jantlari tamamladim. Hepsi sifir çiziksiz. Toplam maliyetim 2900 tl oldu. 2 adet lastik var sifir ama onlari kullanmayacagim. Yeni lastik alacagim.