Temelreis
Üye
- İsim
- Sefa
Mk6 highline jantı
Şu janttan mı bahsediyorsunuz ? 1 takım buldum cevabınıza göre alacağım. Orjinal dedi adam ama nasıl anlayacağım bilemiyorum =) @frknyldrm @slck @forzaGilles@Temelreis hocam oncelikle foruma hos geldiniz.
Golf 7den once ben de kisa bir sure golf 6 kullandim. Bende replika polo gti janti vardi ama satmayacak olsam golf 6 highline janti alir keyfime bakardim. Sahsen cok yakistigini dusunuyorum.
17 jant saniyorum ki bahsettiginiz tum kriterleri karsilar.
Vag grubu c ve d segment araclarin hemen hemen hepsinin janti olcu olarak size uyar.
Yerinizde olsam orjinal ikinci el vw seat skoda jantlarina bakip oyle karar verirdim.
Mumkunse orjinal her zaman daha iyidir.
Replika almak isterseniz de alacaginiz urunun tse belgesi olmasina dikkat edin ve bilinen bi markadan almaya calisin derim.
Bunlar değil hocam.Şu janttan mı bahsediyorsunuz ? 1 takım buldum cevabınıza göre alacağım. Orjinal dedi adam ama nasıl anlayacağım bilemiyorum =) @frknyldrm @slck @forzaGilles
Ekli dosyayı görüntüle 35066
Ekli dosyayı görüntüle 35067
Ekli dosyayı görüntüle 35068
Hocam önemli olan beğenmeniz, highline jantı ile aynı mı dediğiniz için değil dedim ama orijinalse ve beğendiyseniz neden olmasın?Tamam teşekkür ederim üstadım birbirlerine çok benziyorlar bunlar kafam karışıyor =/