tam tersi, almaya niyetim var. garanti şartları nedir ?@Seastar76 merhaba, tam olarak anlayamadım bizden ürün aldınız arızalı çıktı size satış yapan yada aldığınız dükkana gelindi ilgilenmediler mi.
Siz nerden aldınız hocam bu arada?@Seastar76 ben baska yerden almistim. Ama urunleri sem tuning getiriyormus galiba. Ondan orayi aradim sordum yedek beyin var mi diye
Hocam @Seastar76 çok açık ve net bir soru sordu ,@Seastar76 merhaba, tam olarak anlayamadım bizden ürün aldınız arızalı çıktı size satış yapan yada aldığınız dükkana gelindi ilgilenmediler mi.
@Seastar76 bu tarz ürünlerde kimse garanti veremez firma olarak ve sponsor olarak biz ürünlerde kusur var ise değişim yapıyoruz. arızalandığı zaman anlaşmalı olan yerimize cihazı yolluyoruz işlem bittikten sonra tekrar alıcıya teslim ediyoruz yada alıcı kendi götürebilir. kimseyi mağdur etmemeye çalışıyoruz.tam tersi, almaya niyetim var. garanti şartları nedir ?
@Savatage garanti forum üstat...Hocam @Seastar76 çok açık ve net bir soru sordu ,
Cevabı çok basit olmalı ?
Kağıt üzerinde sanayi bakanlığı kaşeli/imzalı garanti belgesi nerde bunun diye zor bir soru da sorulmadı...
Forum sponsoru olmanız nedeniyle üyelerinde böyle basit bir soru sormasının hiç bir sakıncası yok sanırım
Biz / bizeyiz??
Kendi dediginiz gibi
Ürünleri aldıktan sonra ne kadar süre ile
Kapımız gece gündüz forum üyelerine açık
3 ay ?
6 ay ?
1 yıl ?
Süresiz ?
Hangisi acaba
Hertürlü ilgileniriz yazmışsınız ama belirli bir süre sınırınız nedir...???
Koskoca Philips ?
2016 da led tv aldım
2018 ortasında 2,5 yılında tam garanti bitmisken led panel arızası verdi
400 lira para verdim(yetkili servis)
2020 de yine cortladı?
Yetkili servisi aradım 500 diyor bu sefer!
Eee vereyim kabul..
Ancak +++ kocaman ekliyor ?
Yaparız ama philips türkiye olarak 1 yıl garantili ?
Güle güle philips ? (Ben cevabımı aldım)
Müşteri için garanti süresi güvencesi bazen çok şey ifade eder.....
@Savatage hocam sponsor oldukları günden bu yana kimseyi mağdur etmediler yapılması gereken herşey yapıldı en kötü durumda bana arkadaşlar mesaj atıyor ben gereğini daha hızlı şekilde aksiyon alıp bizzat yaptırıyorum...@metinkar
Tamam hocam ben o zaman ,.
Süre konusulmadan ,
Her türlü sorun olursa kapımız açık , olursa derde deva herdaim mevcut anlıyorum...
Teşekkürler... .
@Seastar76 sen alacağın zaman bana haber ver hallederiz...@metinkar hocama ve sponsorumuz @SEMTuning e yanıtlar için teşekkürler. bütçeyi ayarlamaya kaldı iş.
saygılar
@Savatage telefonum var hocam sende alo de yeter...@metinkar
Olurya ?
Bende pimpirik var ?
Orjinal ALAMANYA led lerim bir gün beyin kanaması geçirir... Balastı yanar!
Ben çifti 13 bin aman yetkili serviste değistireyim olayına girecek relax lıkta biri değilim
Ne yaparım ?
Mk7,5 Halojene gecerim (çifti 1200 forumda)
Yada gider semtuningten bu j ledlere gecerim ?
Alternatiflerim olsunda ?
Böyle bir durum yani?
nereden almıştınız?