Arkadaşlar, taksiciler her zaman başıma bela oldu benim, müşteriyken de araç sürücüsü iken de aynı. Düzgün kurallara uyan taksici çok az gördüm ciddi manada. Hele ki ülke trafiği hindistan trafiğine doğru adım adım giderken birde bu taksiciler çekilmez çile oluyor. Başıma gelen bir çok olay var fakat dün yaşadığım bir olayı anlatayım. Dün giderken biraz hızlıydım ve taksici arkadaş şeridinden çıkıp benim şeridime girmişti, ben selektör ile uyardım ama dikkate almadı daha sonra korna ile uyardığımda o da bana korna çaldı ben de aracımı anında durdurdum, o da arkamdan geldi sağa çekip durdu, sonra camı açıp bir şeyler söyledi ama anlamadım zira camlarım kirli olduğu için camımı açmadım. Sonra tekrar devam ettik ve taksici beni takip etmeye başladı. Işıklarda camı açıp tekrar bir şeyler dedi ama dinlemedim ışıklardan sonra bastım gittim, tahminimce diğer taksicilere haber verip önümü kestirmeye çalışacaktı. Ben olay büyüsün istemedim sonrasında ne olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey bu taksicilerin başa bela olduğudur. Sizlere bir derdimi ve anımı anlatmak istedim. Saygılar.