Arkadaşlar bende kısa süre önce Discovery mib 2,5 taktırdım. Çeşitli sorunlar ile karşılaştım . Bunların başında navigasyon da ve CarPlay konumumdan en az 3 km farklı yerde göstermesiydi . Bu sorunu en az montaj yapan kişiye gittim. GPS anteni değişik yerlere kondu,GPS anten değişti.kullandığı kabloyu değiştirdim .fakat çözüm olmadı. En son burdaki anten çözümünü gördükten sonra uyguladım gerçekten süs anteni yerine GPS shark anten dakılınca çözüm oldu. Bu diskovery Mib 2,5 ekranda ölü piksel problemi yaşadım. Ekran değişti. Bu yanlış konum nedeniyle ünite ve GPS anten değişti. Ekranda titreme vardı. Belki aküdendir diye aküyü değiştirdim. Akü değişim için sinyal veriyordu zaten.Ekran kablo değişikliği ile çözüldü. Bu arada takılan ünitenin kullanılmış. Biraz araştırınca ünitelerin çoğu kullanılmış olduğunu öğrendim.Resmen aldığım teyp dolayısıyla hayata küsmüştüm. Bir multimedia ancak bu kadar problem çıkartabilir. Ama herşeye rağmen sonuçta bütün problemini çözdükten sonra kullanım olarak iyi.