- İsim
- hakan
- Araç
- MK8 GTI
Ustadim[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam ozaman bir hatirlatmada ben yapayim:
"Gelir vergisinin 2. taksiti bu ay ödenecekkkk!!!!" mükellef arkadaslar unutmasin
Mtv bunun yaninda devede kulak kaliyor [emoji4]
Buarada 1.0tsi spor taraftari olarak fazla degil benimkisi 550 lira mi ne [emoji4]
Yenisi de 1 temmuz da tescil edildi Çifte kazanç.@yusuf hocam arabayı tam zamanında sattınız, alıcı arkadaş kredi kullandıysa inşallah MTV için de çekmiştir(R)
Benim de her Ekim ayı combo yapıyordu, resmen yazdan turşu kurar gibi para tutup giriyordum kış ayına...Bende çifte kavrulmuş MTV+Kasko aynı aya denk geldi :sofor:
Siz aracı teslim aldınız o vakit.. Güle güle kullanın.Yenisi de 1 temmuz da tescil edildi Çifte kazanç.
Alan arkadaşların vergiden yana vs. en ufak bir sıkıntıları olmayacaktır hocam. Varlıkları yerinde.
Güle güle kullanırlar inşallah
Hocam vekalet verdim ruhsat işleri için. Yarın teslim alıyorum.Siz aracı teslim aldınız o vakit.. Güle güle kullanın.
Ee hani inceleme?
1.5 dsg kombinasyonu nasıl, memnun musunuz?
2017 12 au çıkışlı benim araç bu acıdan sanslimiyim hocamAllah kısmet ederse yine Golf alırsam 2017 Kasım yada Aralık trafiğe çıkışlı olacak [emoji2960][emoji1787][emoji1787][emoji1787].