Golf 8/8,5 içerir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogzogz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar merhaba, uzunca bir süre forumda yoktum. Merak ettiğim ve pek inceleyemediğim bir konuda bilgilerinizi almak istiyorum. Bizim eski kasa 7.5’larda 1.5’ler bağımsız süspansiyon ile geliyordu şimdi ise 1.0 eTSI R-Line model almayı düşünüyorum. Yine torsiyon olarak mı geliyor yoksa bir çılgınlık yapıp 1.0’da olsa R-Line hatrına bağımsız süspansiyon koyalım demişler mi acaba? :)

50 yıllık golf evrimi fotosunda bile eski köye yeni adet getirip,,aykırı kural tanımayan SARI golf ( mk8) reklamı yaptılar.

Legal evrim fotosu böyle olmalı / devam etmeli

Ekli dosyalar

• yeni_golf_turkiye_icin_gun_sayiyor_dunden_bugune_efsanenin_yolculugu_1614860790_6487_w750_h449.jpg
    yeni_golf_turkiye_icin_gun_sayiyor_dunden_bugune_efsanenin_yolculugu_1614860790_6487_w750_h449.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 58
Bize düşmez bu maalesef
Bu nasıl?

golf8base-jpeg.37133

Bu kombinasyonu yeni gördüm.
1.5 TSI PHEV 204 HP
Şarj edilebilir elektrik motorun batarya menzili 125 km..
günlük kullanıma ve uzun yola iyi bir seçenek olmuş..
Bu arada 6 ileri DSG var.

Bu kombinasyonu yeni gördüm.
1.5 TSI PHEV 204 HP
Şarj edilebilir elektrik motorun batarya menzili 125 km..
günlük kullanıma ve uzun yola iyi bir seçenek olmuş..
Bu arada 6 ileri DSG var.

Bunun melez/ hibrit/kırma olması yakıt tüketimi -masrafı - külfeti olarak hicbirseyi degistirmez. Mikro batarya sı bozulup arıza yakmasın aracı stop ettirmesin yeter.

Neyi değistirir %30 ötv ile satılıp 1700-1750 den verirlerse ?

Hahhh tamam cebinizden çıkacak paraya helal ederinde araç iste deyip alana / almayı düsünene AL-GEÇ deriz ....

Geldik yine eldeki vw-tr nin halihazırdaki araç envanterine

Style golf (116 lık 150 lik farketmez)

R line golf 150 lik

Bunlara bu paraları vermeyin deyip duruyoruz zaten.

Zaten vw-tr de bu araçları getirip showroomlara yıgmadı ...

Bizim dememize gerek yok bu araclar ederinde fiyatlara sahip değil. Herkes farkında

Bu milletin derdi %80 ötv belasıdır.

Yoksa kimse
Hibrit , elektrikli , mazotlu, benzinli, kömürlü, odunlu yakıt tipi derdinde degil

%10 luk eklektrikli aracları hooop %80 ötv li satmaya kalksınlar bakalım ? Hanya konya ne oluyor görürüz

Geri