@Alpyaman Alp Hocam , yukarıdaki tarifin resmi.. araç yokmuş gibi bir derinlik..On 12.05.2021 at 4:51 PM, ogzogz yazdı:
Muhtemelen derin siyah..
Derin siyah , bakımı zor olsa da seyir zevki keyifli olan bir renk bana göre..
Spor salonundaki aynaların salona kattığı derinlik misali bir efekt..
Bazen derinlikten araç görünmez gibi oluyor.. Çünkü etrafın yansımaları aracın içinde gibi bir görüntü oluveriyor..
Gece ise etraftaki bütün ışıklar aracın üzerinde dolaşıyor sanki..
Bulutlu havada araç üzerindeki bulutların hareketleri..
Güneşli açık bir havada bakımlı değilse, gözleri acıtır kılcal çiziklerin ahenkle dansı da dezavantajı
Golf 7'de deep black..
Birkaç sene sonra njoy modeli çıkmıştı, abim almıştı. Gümüş gri ve karartmalı far ve stoplar.. eski Astra'ya göre dikkat çekiciydi o zamanlar. Hatta arkadan Astra mı vectra mı diye baktığım çok olmuştur..Golf 8 ile alakasi yok ama renklerden geldi aklima konu
Yillar önce 2000 lerde Astra G kasa aracim vardi
Bu renk istanbulda bile 3 ayda bir denk gelirdim yollarda kimse tercih etmiyordu sanirim
Ben arkadaşımdan almistim sifir ayarinda oldugundan ve uygun fiyatdan dolayi yoksa bu renk tercih etmezdim
Ruhsatta b.k rengi yazamadiklarindan artistlik olsun diye metaik antilop yaziyordu
Ekli dosyayı görüntüle 47051
@Maxilopez araç kumandası iie olan durumu mu? Kodlama ile uğraşanlar yanıtayabilir. Muhtemelen oluyordur.@ogzogz vaay çok iyi ya.. İmpression’a yapamayız bunu değil mi?
Liste fiyati 550 demisler, hadi anahtar teslim 500e almis olsalar bile 450bine elegance passat var, bu Golfe eklenen cogu ekstra donanim onda standart geliyor zaten. Nereden baksan mantiksizzOn 5/18/2021 at 12:00 PM, ogzogz yazdı:
Baklava desenli koltuk, büyük ekran, ses sistemi, IQ light, deep black Style Golf..