Sohbet amaçlı yazıyorum senden başka rahatsız olan yok sanırım ayrıca konu başlığında belirttiğim gibi “halk arasında”maşallah alırsın da zırt-pırt konu açıp konu kirliliği yapmasak?
P.S. oettinger onun asıl adı
Ben önce seramik kaplama yaptırdım seramiğin üzerine teroson ile yapıştırdım çıkarırken sorun olmaz diye düşünüyorum ya teşekkür ederim@Mecalone benimde aracım stokken ilk yaptığım şeydi.. Sonradan gözüme baya bir apaçi işi gelmeye başladı. Söktürdüğümde ise aracımın boyasını kaldırmıştı kendisi .
Ama tabi zevk meselesi, içinize sindiyse gerisi ıvır zıvır gelir.
Hayırlı olsun..
zaten önceki açtığın -martı spoiler konusunda da paylaşmışsın aynı resimleri. 11 saatte aldığın beğeniler yetmedi galibaSohbet amaçlı yazıyorum senden başka rahatsız olan yok sanırım ayrıca konu başlığında belirttiğim gibi “halk arasında”
Sayın hocam uygulama sonucu olarak paylaşmak ve sonra da konu açmak istenilmiş. Fazla takılmaya gerek yok.zaten önceki açtığın -martı spoiler konusunda da paylaşmışsın aynı resimleri. 11 saatte aldığın beğeniler yetmedi galiba
@AhmetCakmak hocam, haklısın. takılmaya gelmiyor. en azından konu açarken selamlaşmayı aşıladık ))Sayın hocam uygulama sonucu olarak paylaşmak ve sonra da konu açmak istenilmiş. Fazla takılmaya gerek yok.