Neysezaten önceki açtığın -martı spoiler konusunda da paylaşmışsın aynı resimleri. 11 saatte aldığın beğeniler yetmedi galiba
Konu açma sınırı var da ben mi bilmiyorum acabaSayın hocam uygulama sonucu olarak paylaşmak ve sonra da konu açmak istenilmiş. Fazla takılmaya gerek yok.
Piano black difizör@Mecalone aksesuar seviyorsunuz anlaşılan. Yandan fotoğraf var mıdır? Krom arttıkça dijon jant sade kalıyor diye düşünüyorum. Kromlu siyahlı jant sıradaki..
Aynen araştırdım önce rüzgarlıkları aldım sonra baktım çok sade oldu altına krom detayı alınca tamamladım o şekilde hoşuma gitti@Mecalone normalde yan camdaki rüzgarlıkları yakıştırmam. Kromlu olunca bir de alt çıtada krom olunca uyumlu olmuş.
Piano black difizör
piano marşpiyel
Bide ABT ön ek
Jantlar siyah olcak zaten
ama işte maddiyat
Fotoğraf bu şekilde var
Ekli dosyayı görüntüle 35364
4 parça olan spoiler var ya üst kapak alt kapak ve yanlar şeklinde olan onlardan almayı düşünüyorum sadece alt kapağı kullanıp o stop lambasının ordaki beyazlık siyah olacak ama işte zamanla yapıcaz maddiyat önemli@Mecalone naçizane bir öneride bulunmak isterim, arka cam üstündeki beyaz spoileri de aynı renk film ile kaplatsaydınız çok daha güzel durabilirdi. Tabiki tamamen zevk işi