selsah3687
Yeni Üye
- İsim
- selim
Mk7 ‘lerde eksi (-) kutup başında tek kapak olur., ve koruyucu kılıf akünün üst kısmı dahil her tarafını kapatıyor.,Selamlar, 2019 Golf7.5 akü kutup başı kapaklarından birisi yok. Bu tüm araçlarda bu şekilde mi benim aracımda eksik birşeyler mi var.
Ekli dosyayı görüntüle 35362
Aynen öyle Mk7,5 ‘ta kırpmaya gittiler.,@ahmetersan birde bazı araçlarda komple Kılıf içinde görüyorum. Bizdekilerde neden yok acaba. VW yine tasarrufa mı gitmiş.
Servise komple aküyü örten kapaklı kılıfı sorunuz., pahalı bişey olacağını zannetmiyorum., akü tertemiz kalıyor., su girmez, toz-kir girmez., kışın aküyü korur., yazın motorun ısısını iletmez..@forzaGilles hocam mk8 de kaput amortisörü yokmuş onu duyunca kılıfa razı oldum
Volkswagen bu konudaki çalışmalarını (kararsızlığını) sürdürüyor. Kapaklı kılıf ve 2 kapak, kapaksız kılıf ve tek kapak, kılıfsız+ tek kapak..Selamlar, 2019 Golf7.5 akü kutup başı kapaklarından birisi yok. Bu tüm araçlarda bu şekilde mi benim aracımda eksik birşeyler mi var.
Ekli dosyayı görüntüle 35362
Belirli model yılı itibariyle akü kılıf kapağı kaldırıldı hocam.. VW malesef diesel-gate skandalı sonrası "yavaş yavaş" kırpmalara başladı..@forzaGilles hocam MK 7ve 7.5 ların akülerinde kılıf ve kapakta bi standart yok bildiğim, aracım 2017 highline iki kutup başında da kapak var ama kılıf yok. Vw kafasına göre kimine kılıf kimine kapak Allah ne verdiyse.