selsah3687
Yeni Üye
- İsim
- selim
Çok ilginç hocam, fotoğraf paylaşabilir misiniz? Üstü de örtülü yani öyle mi?Aracım MK 7.5 akü de komple Kılıf var
Çok ilginç hocam, fotoğraf paylaşabilir misiniz? Üstü de örtülü yani öyle mi?
Volkswagen'in sadece şu akü kılıfını koymayarak ne kadar kar ettiğini merak ediyorum.@frknyldrm Benimki de 2017 mart çıkışlı comfortline akü komple kılıflı ve koltuk altı çekmeceli... 2017 Temmuz ya da ağustosa kadar olan 7,5 kasalarda akü kılıfı koltuk altı çekmece mevcut durumda... Buna karşılık, manevra park freni yok... Temmuz-Ağustus sonrası üretimli araçlarda da manevra park freni var. Ayrıca, park sensörleri aktif durumdayken medya ekranındaki araç pozisyon vs gösterimi de farklı !
Şanslısınız hocam, servis ile görüştüm. Üstü kapalı kılıf gelmediğini söyledi.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkür ederim hocam aliexpressten bakabilirsinizŞanslısınız hocam, servis ile görüştüm. Üstü kapalı kılıf gelmediğini söyledi.
Ekli dosyayı görüntüle 35379
Ama garip bir durum, bu da bir yedek parça sayılır neticede. Tam kapalı kılıflı çıkan bir araç için ihtiyaç duyulması halinde fabrikasyon kılıfı temin edilemiyor yani bu söylediğine göre.
Aracımın plakasını istemişti, o yıla ait bir sorgulama yaptıysa böyle bir şey söylemiş olabilir belki.
Mahalle esnafı gibi uyanık olsaydı, "abi 7 kasanın kılıfı da uyar, sana ondan verelim" derdi herhalde.
Hatta plastik kapak var, zamanında x versiyonda geliyordu, ondan verelim tertemiz olsun da diyebilirdi.
Benim aracımda 7.5 ve aynı bu şekilde kapaklı kılıf var, kutup başlıklarına dikkat etmedim kapak varmı yokmu diye