Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumu takip eden arkadaşlar biliyordur 4 ocak 2016 da golf6 trend 2012 model aracımı satmiştım.aslında haziran gibi araç almayı düşünüyordum fakat bir şekilde parayı ayarlayıp hesap kitapta çok fazla yaparak 14 şubatta çorlu bayiine gittik ve araç olup olmadığını sorduk.nisan ayı sonunda bir araç geleceğini öğrendik ve kendime onu opsiyonlattım 1000 tl kapora vererek.bundan sonra hiç bir takip numarası falan hiç birşey almadan 1 ay böyle geçti.10mart gibi bir yakınım sayesinde mercan oto ile görüşme durumum oldu ve aynı özelliklerde bir araç olduğunu hatta gemide dediler 22 martta teslim edeceğini söylediler.bundan sonraki süreçte ilk siparişin iptali ve diğer bayii ile anlaşma olmuştur.araç 1.2 tsı beyaz comfort skp ve ışık paketlidir.66250 ye gelmiştir.kasko axa 780 full dur.trafik 400 küsürdür.aracı çom beğendim gerçektende çok farklı sessiz.bu arada aracı değiştirmemde canın da etkisi vardır.zaten düşünüyordum can golf aldı sattı ikinciyi sipariş verdi aaaaa dedim bu iş böyle olmaz ve bu işe girişmiş oldum.çokta iyi oldu????
2016 golf7 1.2 tsı comfortline sürüş komfor ve ışık paket