@kralmali Bu modül bileşen koruma ile korunmuyor diye hatırlıyorum, vcds ile de yapılabilir. Ben Odis'le yaptım ama bileşen koruma olmadığı için fark etmez.
Bu parcalar geldi elimde modul olarak ilerde pla 3 için de hazırlık olsun diye Pla 3 olan modul ile aldimPark ve manevra icin bunlar gerekiyor
Daha doğru bilgiyi cemk ustad verebilir kendisi yapmisti
Sepette tutuyorum markette kasaya gelince bazi ürünleri bırakırız ya aynı şekilde tutuyorum sepette
bende manevra park fireni için sonu 294E ile biten PLA plmayan modülden aldım abiBu parcalar geldi elimde modul olarak ilerde pla 3 için de hazırlık olsun diye Pla 3 olan modul ile aldim
Aracim 2014 comfortline orjinal ön ve arka park sensörü var
Eğer aracim desteklemez ise satacagim parcalari
Sanki bu benim arac üzerindeki gibi kod E ile bitiyordubende manevra park fireni için sonu 294E ile biten PLA plmayan modülden aldım abi
sensör araç 2017 olduğu için değişmeye gerek yok sanırım.
gelince bir deneyecem [emoji4]
/monthly_2020_08/Hd34995ef731345cb99ce615a1904c3aay.thumb.jpg.be30272d97b0d02f475ce8f8b7d98ee9.jpg
Sıkıntı çıkarsa, çalışmama desteklememe vs gibi, iade alır mısınız?Arkadaşlar elimde çinden aldığım 2 adet abs sensoru var. Benim arac desteklediği icin isime yaramadilar. Dileyene cinli sitenin bi tık altı fiyata verebilirim. Aklınızda olsun. Takmasi da cok basit araci lifte alip alttan kolayca takiliyor.
Alirim hocam, urunu bozmadiginiz kirmadiginiz surece alırım.Sıkıntı çıkarsa, çalışmama desteklememe vs gibi, iade alır mısınız?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi