Yönetimi devirelim ele gecirelim2 saatte 50 den fazla kişi okumuş,
ya adminler ?
[mention=3697]AhmetCakmak[/mention] [mention=2]yusuf[/mention] [mention=208]Ender[/mention]
beyler yorum lütfen. teşekkürler
Haha süpersinHocam websitelerinde logolar sola hizalı şekilde oluyor çoğunlukla ve bu yüzden logodaki siluette sola yaslı şekilde duruyor. Dolayısıyla şuanlık pek uygulaması mümkün değil, düşünceniz için teşekkürler. [emoji4]
[mention=11839]HONEY[/mention] Bu arada bu hafta adaya veda eden isim belli olmuş. [emoji14]
/monthly_2020_07/honey.jpg.4ee4d149af4de41ec69a3ebf9fc0fc71.jpg
Logodan önce başka yenilikler gelmeli.Yönetimi devirelim ele gecirelim
Vaadlerimiz ilk iş logo duzeltme
Her yeni uyeden baklava tahsilatı
Merhaba selam demekten korkanlari direk uyelikten silme
ben logonun solda olmasına değil golfün sola dönük olmasını teklif etmiştimHocam websitelerinde logolar sola hizalı şekilde oluyor çoğunlukla ve bu yüzden logodaki siluette sola yaslı şekilde duruyor. Dolayısıyla şuanlık pek uygulaması mümkün değil, düşünceniz için teşekkürler.
@HONEY Bu arada bu hafta adaya veda eden isim belli olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 35634
Evet dediğinizi anladım hocam ama yıllardır bu şekilde ve değiştirmenin de bir artısı olmayacaktır. Logo dışında her türlü öneri ve görüşü değerlendirebiliriz hep birlikte. Birkaç aya site arayüzünde daha modern tasarımla temel değişiklikler de olacak.ben logonun solda olmasına değil golfün sola dönük olmasını teklif etmiştim
olayı anlatabilmek için ben arabayı çevirdim sadece, sayıları kastetmedim))
ara yüz değişecek ise silüet çocuk oyuncağı ))Evet dediğinizi anladım hocam ama yıllardır bu şekilde ve değiştirmenin de bir artısı olmayacaktır. Logo dışında her türlü öneri ve görüşü değerlendirebiliriz hep birlikte. Birkaç aya site arayüzünde daha modern tasarımla temel değişiklikler de olacak.
Logonun size neden ters gelmesinin mantığını şimdi anladım.buradaki herkes zaten şoför ve arabasına soldan yaklaşır