KS KS Seastar76 Katılımcı Üye Katılım 6 May 2015 Mesajlar 1,193 Tepkime puanı 1,598 Konum Antalya İsim Sea 17 Tem 2020 #31 Culture33 dedi: @Seastar76 hocam, logolar da yazı gibi soldan sağa doğrudur, ilerlemeyi gelişmeyi temsil eder, (istisnalar kaideyi bozmaz) Genişletmek için tıkla ... solda olmasına birşey dememiştim, aracın duruşu sola doğru olmalı bence
Culture33 dedi: @Seastar76 hocam, logolar da yazı gibi soldan sağa doğrudur, ilerlemeyi gelişmeyi temsil eder, (istisnalar kaideyi bozmaz) Genişletmek için tıkla ... solda olmasına birşey dememiştim, aracın duruşu sola doğru olmalı bence
C Culture33 Paylaşımcı Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 2,664 Tepkime puanı 2,013 İsim Mehmet 17 Tem 2020 #32 Seastar76 dedi: solda olmasına birşey dememiştim, aracın duruşu sola doğru olmalı bence Genişletmek için tıkla ... @Seastar76 düşüncenize saygı duyarım, ama bana göre ters, her halükarda ters.
Seastar76 dedi: solda olmasına birşey dememiştim, aracın duruşu sola doğru olmalı bence Genişletmek için tıkla ... @Seastar76 düşüncenize saygı duyarım, ama bana göre ters, her halükarda ters.