- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Bülent Hocam telefon yenilemeye gerek bile kalmayabilir.Ustad
Konu dışı uzmanı bulmuşken sorayim
Bende cekik gozlu abilerin carplay ve mirrorlink destekli teybi var
Telim huawei mate 20 lite bu teypde bir işe yaramiyor
Uygun fiyatli mirrorlink destekli tel ne önerirsin
Ya da 2.el iphone 7 plus ya da 8 plus önerir misin?
Samsung J7 , c5 , a7 2018 ve OppoRx17neo modelleri ile 6.5 inç Çinli media cihazına mirrorlink bağlantısı yapabildim.
Bu cihazların bazılarında ayarlar kısmında mirrorlink çıkmıyordu bile.
İş uygulamada bitiyor olabilir, benim çinli media ekranında bir karekod çıkıyor onunla bir uygulama indirilerek bağlantı sağlanıyordu.
Easyconnect adı altında bir uygulama idi,
Play store da bulunan sürüm değil onu denedim çalışmıyor..
Direkt çinli kaynaklardan indirilen çince sürüm idi. (Telefondan silmişim yarın linki atarım inşallah) Navigasyondan tutun oyuna dahi giriyordum aracın ekranından sadece çince öğrenmek zor geldi
Yalnız telefonun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama gibi bir özelliği aktif etmek gerekiyordu bağlantı kurulabilmesi için...
Ha bu arada uygun fiyatlı telefon kalmadı, min. 2700 tl den başlıyor yüzüne bakmayacağımız telefonlar. (Sizin cihaz belki bunlardan iyidir bile...)
Orta segment olsun dersek 4000 tlyi gözden çıkarmak gerekiyor.
Otomobildeki fahiş vergi telefonda da uygulanmaya başlandı Mayıs ayından itibaren...
Önce bahsettiğim uygulamayı yarın atayım deneyin, olmazsa öyle bakalım telefonlara, çünkü mirrorlink menüde olsa bile bazı kısıtlar engeller olduğunu hatırlıyorum geçmiş konularda. 2 - 3 ayrı uygulama yükleyerek çözüm sağlanmıştı diye hatırlıyorum