Yukarıdaki ... Butonu ile web görünümü mümkün bilmiyorsaniz hocam.Sorun yok[mention=2]yusuf[/mention] hocam gerektiğinde bilgisayardan bakar link ve resimleri kontrol ederiz.Ben bilginiz olsun babında söyledim [emoji4]
Yukarıdaki ... Butonu ile web görünümü mümkün bilmiyorsaniz hocam.Sorun yok[mention=2]yusuf[/mention] hocam gerektiğinde bilgisayardan bakar link ve resimleri kontrol ederiz.Ben bilginiz olsun babında söyledim [emoji4]
Değerli Hocam*silvershadow murat hocam belki konuyla alakasız ama ben bu yazıyı şu an android mobil uygulamanızdan okuyorum bu konuda ne resim nede linkleri göremiyorum.
Ekim~Kasım ayından itibaren forumu takip edip kapanan konularıda bilgilenme için okumaya gayret sarfediyorum bu durumdan bu konu içinde kesin emin oldum fakat daha öncede çok kereler bu resim ve link görememe durumunu yaşadım.Bilginiz olsun
Bu arada en ince detayları dahi içeren,servisin şikayet geldikden sonra ancak öğrendiği ama burada paylaşılarak bizlerin önceden bilgi sahibi olduğumuz yazılarınız ve emeğiniz icin de ayrıca teşekkürler.
Çok kısa yazacağım. Egzozundan su gelen aracın motoru sağlıklıdır.geçenlerde arkadaşımla ikili kolda gazlarken onun bişey dikkatini çekmiş. birden asıldığında egzozundan şıpır şıpır bişeyler akıyo diyor. bu bahsettiği yanmayan çiğ benzin midir? terleme midir?
Yani hocam bu dediğim şartlarda bu kadar suyun gelmesi normal bir durummudur demeliyimÇok kısa yazacağım. Egzozundan su gelen aracın motoru sağlıklıdır.
kesinlikle hocam normal bir durumdur. bende benimkinden az geliyor diye şikayetteyimYani hocam bu dediğim şartlarda bu kadar suyun gelmesi normal bir durummudur demeliyim
Tamamdır hocam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.kesinlikle hocam normal bir durumdur. bende benimkinden az geliyor diye şikayetteyim