evet adrenalin azalmış, sen bu kadar geç yazmazdın ))adam gibi ,
mk4 e osmanlı mk7 ye selçuklu tokadını yapıştıracak eşgali düzgün bir mk8 le yolda giderken başka bir mk8 le karşılaşılsa , araçlardan inilip hiç tanımadığın adamla , halay bile çekilir de ?
mk7 ?
2013 de sellektör korna esas duruş tören geçişi hareketleri normal gelebilir ama
şimdilerde adrenalin azalması var kabul etmek gerek .
adrenalin azalmış dediğimiz aracı burada en son ben satarım 250 bin km de .evet adrenalin azalmış, sen bu kadar geç yazmazdın ))
ben kendi adıma, her zaman başla takip yaparım, hele bir 7,5 geçerse. 8i görünce gazlar yarışırım herhalde
bi araba kendimize bi arabada uzun adama alıyoruzadrenalin azalmış dediğimiz aracı burada en son ben satarım 250 bin km de .
benim araç yenilemem için tek şartım , devlete ÖTV kaptırmamak .
öyle bir durumum raporumda yok zaten.
330 bine yeni a3 al 160 bini vergi olsun . sil baştan en tavandan , her yıl extreme MTV ( ötv muafiyetli araçlarda , yıllık mtv muafiyeti de var biliyorsunuz)
ben vermem .... artık
7-11 mtv dilimine girsem de mtv düşse diyorum. sonra 12-16 .......
Hocam ben istanbul da bile denk gelmedimben her gördüğüm golfte golf tutkusu stickeri olanı arıyorum bandırmada daha denk gelmedi [emoji4]
Ooo süper olur valla hocam[mention=11839]HONEY[/mention] işallah bigün denk geliriz güllüoğlundan bi baklava yeriz [emoji4] [emoji4]
+1[mention=2661]Murat Kubali[/mention] [mention=11839]HONEY[/mention]
Anket'e " camı indirip, birlikte baklava yemeye gidelim mi diyor" seçeneğini ekliyorum[emoji16]