altinoluksd
Üye
- İsim
- Ahmet emre
Sağolun. Tavsiyenizi dikkate alacağım yakıtım düşünüyorum ama yaptıracak iyi bir yer bulamadım varsa bildiğiniz bir yer yardımcı olursanız sevinirim@altinoluksd Hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin .. Vw olsun ne olursa olsun marka artık herşey ticari. bende golf 7 var arkadaşımda seat bence seat fiyatına göre FP arabası dönem dönem kampanyaları denk getirip alırsanız 1 kaç ay sonra üstünde rakamlara satılabiliyor. ülkemiz şartları malüm.. Reno hyundai hatta ford gibi markaların üstünde araç üretiyorlar seat skoda. Diğer markalar fiyatları dip yapıyor ya da filo indirimi yapıp satıyor reno ve ford diğer türlü vag grubu ile rekabet edemez çok fazla marka var vw grubunda bu sayede dünyada en çok araç satan 2.firma toyotadan sonra ..
golf e göre yalıtım sorununuz olabilir. 4 kapı 1 kat izolasyon ve arka koltuk kısmından çamurluk üstü + bagaj yalıtım yaparsanız. Araçtan 2 kat zevk alacaksınız. Birçok arkadaş uygulama yaptırdı. malüm sitede videolar çok.. motor sesi yok denecek kadar az yol ve genel akustik + ısı vs.. iyi bir yere yaptırabilirsiniz.