@forjust1day elimde hex v2 kablo var vcds ile swap kod nasıl eklenip carplay aktif edilir bu konuda yardımcı olabilir misin?
Hocam bu videoda OBD eleven ile carplayi açmıyor OBDEleven ile carplay aktivasyon kodunu giriyor. Yani servisten aktivasyon kodunu satın almış ve OBDELEVEN ile aktifleştirmişBir saat önce, bawyera yazdı:
@mehmetmert hocam alttaki linkte anlatıyor nasıl yapıldığı. Videosuda var. Bende cihaz yok kesin bilgi mi bilemiyorum ama gerçekten yapılıyor ise hemen alabilirim bu cihazdan.
OBDELEVEN ile App-Connect (CarPlay, AndroidAuto, MirrorLink) aktivasyonu
Anladım hocam peki bunu crack - swap yöntemi ile nasıl yaparım var mı bilgi alabileceğim bir sayfa vs.Hocam bu videoda OBD eleven ile carplayi açmıyor OBDEleven ile carplay aktivasyon kodunu giriyor. Yani servisten aktivasyon kodunu satın almış ve OBDELEVEN ile aktifleştirmiş
istanbul da @CemK hocam yapiyor crackliAnladım hocam peki bunu crack - swap yöntemi ile nasıl yaparım var mı bilgi alabileceğim bir sayfa vs.
Merhaba başkanArkadaşlar merhaba 2018 Seat leon model araçta mirrorlink ve carplay aktif etmek istiyorum elimde obdeleven cihazı var acaba obdevelen ile aktif ettiğimde çalışırmı yoksa tekrar aktivasyon kodumu ister? Yardımcı olursanız sevinirim.
Menü tuşunu basılı tutup “Yazılım güncelleme/sürümler” bölümüne girince üstte “Yüklü Train yazilim sürümü” yazıyor. Koddan ögrenebiliyorsunuz.Aracımdaki multimedyanın mib2 delphi yada her ne ise modelinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim acaba?