fcsrn
Moderatör
Ben de merak ettim bu sorunun cevabını, sonradan takılma galiba@Ender Arka tarafta varmıydı aydınlatma, siz mi yaptınız?
Arka tarafta yoktu biz sonradan çektik( araç Highline) ali axp. de çok ürün var birebir oluyor bıkaç arkadaşımıza daha yaptık ama biraz zahmetli oluyor. elektiriği önlerdeki ayak altı aydınlatmadan çekiyoruz. koltuk altından ve kapı eşiği plastik trim altından geçiriyoruz vs yorucu oluyor ama değiyor@Ender Arka tarafta varmıydı aydınlatma, siz mi yaptınız?
Sağolun Hocam bir bakayım ali'yeArka tarafta yoktu biz sonradan çektik( araç Highline) ali axp. de çok ürün var birebir oluyor bıkaç arkadaşımıza daha yaptık ama biraz zahmetli oluyor. elektiriği önlerdeki ayak altı aydınlatmadan çekiyoruz. koltuk altından ve kapı eşiği plastik trim altından geçiriyoruz vs yorucu oluyor ama değiyor
Bulmazsa şayet ben eski alışveriş kutusuna bakar lin atarım bu arada 4 adet set olarak satılmakta olmadı 2 sini kullanır yedek bırakırsınız yada bir arkadaşınız ile paylaşırsınız bizler öyle yaptıkSağolun Hocam bir bakayım ali'ye
Eğer alırsam diğer ikisinin sahibi belli @Ensteknn Ama önce sensör işini halledeceğim, kafaya koydumBulmazsa şayet ben eski alışveriş kutusuna bakar lin atarım bu arada 4 adet set olarak satılmakta olmadı 2 sini kullanır yedek bırakırsınız yada bir arkadaşınız ile paylaşırsınız bizler öyle yaptık
hakan hocam sonuç nasıl oldu, şu anki durum nedir?Arkadaşlar ayak aydınlatma montajını yaptırdığım Ali Delen ile görüştüm. Işıkları led yaptım florasan gibi aydınlatıyor dedim ... Ayarlarını helogen ampüllere göre yapmıştık uğra yanıma ayarları led yapalım voltajı kısalım ozaman sorun ortadan kalkacak dedi. Sonucu size yazacağım.
2013 Midline Plus Kendi BCM si takılı. SARI AMPULLÜ orijinal lambalar taktık.Haklısın Erkan hocam. indim baktım.
%50 değer gerçekten azmış. ben bunu %100 yaptım. baktım nerelere kadar çıkacak. en üst seviye %250 ye kadar çıktı. normal ampulle istediğim ışık seviyesine %250 de ulaşmış oldum.
%260 veya 300 yaptığınızda kabul etmiyor ve otomatikmen %14 ve %44 lere indirdi kendisi seviyeyi. o zaman led ampul almaya gerek kalmadı benim için.
Telefon çekimi çok iyi değil ama en azından fark belli oluyor. canlı bakınca zaten bu fark daha iyi görülüyor.
En üsteki %50 ortadaki %100 en alttaki %250 hali. Hatta en alttaki fotoda ayakabım belli olmaya başlamış.
@MSE
@Ender