Ben bu fiyatlara akıl erdiremiyorum. 2020 sıfır fr leon 185bin e bayiden bulabilen alıyor(manuel) ama sarı siteye girseniz o fıyata 2017 model alınabılır durumda140 bine golf yada leon arıyorum arkadaşlar. Otomatik olsa iyi olur cam tavan olsa tadından yenmez
Fikirlerinizi bekliyorum 1.0 1.2 1.4 vb motor seçenekleri fark etmez. Şimdiden teşekkürler.
Piyasası nedir bilmiyorum ama başka marka model araçların sıfırları 200-280k aralığında bulunabiliyorken 5 yaşındaki üstelik bomboş comfortline araca 180k vermek bana çok uçuk geliyor hocam. Şahsen ben bütçeyi birazcık arttırıp 2020 Leon Xcellence bakardım.@Savatage 182 bine 1.4 TSI DSG camtavan 50 bin km 2015 golf comforline sağ ön arka kapı çamurluk 3 parça boya 3.500 hasar fiyat nasıl aklım karıştı. İlk sahibi mavi renk.
@Muhammed12 Hocam piyasa (ki sarı site dediğimiz piyasa) acayip fahis fiyatlar oluyor maalesef ama bi yönde millet te haklı bu denli dalgalı ekonomik durumda araç satacak adam yüksek yazıyor çünkü Euro dolar altın aldı başını gitti adam satsa zarar etmek istemiyor durum tamamen bu bence@typhoons çok pahalı hocam 2015 model 5 yaşında araba hasarıda var. Tabi sizin önceliğiniz önemli.
@typhoons sizin de belirttiğiniz gibi çok karışık ve tutarsız daha da vahimi istikbali meçhul bir piyasada uygun bir araç bulunursa almak gerekiyor.@typhoons Bütçenize uygun temiz bir araç bulursanız Golf /Leon fark etmez kaçırmayın derim, zira bu saçma sapan piyasa da araç fiyatları sürekli yükseliyor!