B biycash Üye Katılım 16 Tem 2019 Mesajlar 214 Tepkime puanı 143 İsim Enes 5 Ağu 2020 #16 Edebiyat hocamın sözü geldi aklıma, "Boş zamanında kitap okuyanlar okuyucu değildir, kitap okumak için zamanını boşaltabilenler gerçek okuyucudur." Ablam biraz boşa okuyor
Edebiyat hocamın sözü geldi aklıma, "Boş zamanında kitap okuyanlar okuyucu değildir, kitap okumak için zamanını boşaltabilenler gerçek okuyucudur." Ablam biraz boşa okuyor
Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 6,457 Tepkime puanı 11,631 Konum ankara İsim savatage 5 Ağu 2020 #17 @CemK Carplay psikolojik sınır bende 300 dü ama piyasa arttı hadi 400 den fazla etmez . Sürüş güvenliğini kendi aracında full uygulayan yanılıyor...başkası gelir biçer aracı Bu örneklerden çok var piyasada ? Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Ağu 2020
@CemK Carplay psikolojik sınır bende 300 dü ama piyasa arttı hadi 400 den fazla etmez . Sürüş güvenliğini kendi aracında full uygulayan yanılıyor...başkası gelir biçer aracı Bu örneklerden çok var piyasada ?
C CemK Katılımcı Üye Katılım 21 Tem 2019 Mesajlar 1,732 Tepkime puanı 1,974 Konum Istanbul İsim Cem 5 Ağu 2020 #18 @Savatage işin şakası bi yana aynen desigin gibi hocam. Ben neredeyse kendi onum kadar etrafi kolluyorum mecburen surekli.
@Savatage işin şakası bi yana aynen desigin gibi hocam. Ben neredeyse kendi onum kadar etrafi kolluyorum mecburen surekli.