@10ur Hocam dün özelden yazdığınız mesaja da cevap verdim ama burdan da vereyim.
2013 Araçta muhtemelen 5.8" Ekranlı Teyp vardır. Bu unite ile 6.5 yada 8" Ekranı kullanamazsınız.
Size lazım olan Ana Unite, Ekran ve Çerçevesi. Aracınız highline olduğu için muhtemelen tesisat uyumludur, torpido da değişmesi gerekmez.
Unite olarak şunlar 6.5" ve 8" Ekranın çalışabileceği üniteler diye biliyorum.
819B - Geri görüş kamera desteklemez, CarPlay sonradan yazılım atılarak açılabilir ama maliyetli ve işlemci hızı ile hafıza nedeniyle bi miktar yavaş
824B - Geri görüş kamera destekler, CarPlay Destekler aktivasyon ile açılabilir, işlemci hızı ile hafıza nedeniyle bi miktar yavaş
840C - Geri görüş kamera destekler, Hayalet Ekran Destekler, CarPlay Destekler aktivasyon ile açılabilir, işlemci hızı ile hafıza iyidir
(Son harfleri farklı olanlarda da uygun olan vardır ancak ben net bildiklerimi yazdım)
Ekran olarak 8"'de kullanabileceğiniz ekranlar ise
5G0919606 - Mekanik düğmeli, Mat Ekranlı 8" Discovery Pro Ekranı
5G6919605A - Dokunmatik Tuşlu, Parlak Ekranlı 8" Ekran (Sizin Aradığınız)
Ünite olarak 840C Bulabilirseniz tavsiye ederim, istediğiniz ekran ile birlikte 4000-4500 Bandında bulursunuz ancak (CarPlay Aktivasyonlu halde). Çıkmacılar vs takip ederseniz belki daha uygun bulabilirsiniz ama yakın zamanda baya uzun araştırma sonrası kendime ve bi arkadaşıma 2 tane bulabildim uygun fiyatlı, ancak şu sıralar bulunmuyor yada fiyat yüksek söylüyorlar.