seferhasdemir
Üye
@HONEY hocam gördüğünüz gibi @seferhasdemir hemen anlamamazlığa vurmuş Oğlak.xls diyor yani Honey@HONEY valla hocam ne kastettiğinizi anlayamadım afbuyrun :lol: :lol:
@HONEY hocam gördüğünüz gibi @seferhasdemir hemen anlamamazlığa vurmuş Oğlak.xls diyor yani Honey
hocam valla anlamadım :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:@HONEY hocam gördüğünüz gibi @seferhasdemir hemen anlamamazlığa vurmuş Oğlak.xls diyor yani Honey
Ben beğendim açıkçası, kaliteli duruyor çizgisi, bendeki plakalık kamera da çok kaliteli ama yinede çizgiden dolayı değişebilirim Bunlar da benim plakalık olandan. (Arkadaki beyaz araç @HONEY Bey’in )
https://www.kuzusofrasi.com/[mention=11839]HONEY[/mention] valla hocam ne kastettiğinizi anlayamadım afbuyrun [emoji38][emoji38]
Evet tamponçizgisi görünmüyor ama bu kılavuz çizgileri anlıyor insan zamanla, sonra maksimum ne kadar gidebileceğini çözüyor insan@muhammedakgunes bu da güzelmiş hocam.ama plakalıkta olduğundan tampon çizgisi görünmüyordur.
beyaz araca hafiften dokunun bakalım sağlam mı
Hocam taktığımızda böyleydi, @zulalyol yaptırmıştı türkçeleştirmeyibunu nerde türkçeleştirdiniz
Ben ingilizce almış olsam hiç karışmazdım sorun yok öyle de kullanırdım kaça mal oldu size çerçevesiyle birlikte bi de ne zaman aldınız?@muhammedakgunes ben aliexpresten bu şekil almıştım ingilizce az çok çaktığımdan türkçeleştirme ile uğraşmadım. ama binenler soruyor niye türkçe değil diye.