@cengiz74 Canınız sağolsun hocam satmadan ısmarlayayım@Kingslayer hocam letgodan satın parasıyla baklava alırısınız bize afiyetle yeriz..
@frknyldrm Hocam, benim bahsettiğim Optimat paspasın altı plastik gibi bir madde üst kısmı ise halıdır vede ayrıca havuzludur. Yani paspas bir şekilde ayaklarınızdan ıslandı diyelim uzun süre öyle kalsa bile altına ve yanlara su geçme ihitimali yok. Bence çok şık ve araçda ( özellikle arkalar ) sanki paspas yokmuş gibi duruyor. Hatta "sen paspas kullanmıyormusun" diyenler bile oldu.Konuyu okurken neden havuzlu halı paspas üretilmiyor diye düşündüm bir an, havuzlu kauçuk paspasın üzerinde halı kaplama olacak şekilde paspaslar üretilse onun da müşterisi çıkar bence.
Ben yaz-kış havuzlu kauçuk paspas kullanıyorum, memnunum. Halı paspas çabuk kirleniyor ve toza alerjim olduğu için bana pek uygun değil ama görsel olarak tabii ki halı paspas daha güzel (temizken).
Tam olarak dediğim şeyi yapmışlar hocam. Hem görüntü, hem işlevsellik47 dakika önce, Zafer yazdı:
@frknyldrm Hocam, benim bahsettiğim Optimat paspasın altı plastik gibi bir madde üst kısmı ise halıdır vede ayrıca havuzludur. Yani paspas bir şekilde ayaklarınızdan ıslandı diyelim uzun süre öyle kalsa bile altına ve yanlara su geçme ihitimali yok. Bence çok şık ve araçda ( özellikle arkalar ) sanki paspas yokmuş gibi duruyor. Hatta "sen paspas kullanmıyormusun" diyenler bile oldu.
Aşağıdaki videoda yakından gösterilmiş: isteyen olursa hafta sonu fotoğraf da atabilirim. Ben 2016 yılında aldığımda 245TL idi şimdi 550TL gibi bir fiyatı var sanırım :O Şu an tekrar almak istesem alırmıyım bilmiyorum
Hocam bende öyle aldım orjinal havuzlu ancak yazın kullanma derim çıkmayan bir koku yapıyor hele bagaj havuzu varsa inanılmaz siniyor arabaya bende halıya geçtim.@Emrred Bende orjinal kauçuk paspaslar mevcut koku hiç olmadı. Ama yazın halı kullanmaya başladım.