Hocam ikisi de Volkswagen'den geçtiyse aynı standartta üretim yapıyorlardır diye tahmin ediyorum.@forzaGilles hocam ronal mi cms mi ? İlla kalite farkı vardir
Benimkiler ronal marka., cms üretimi olanları yakından görmedim., ancak kalite olarak fark olacağını zannetmiyorum..,@forzaGilles hocam ronal mi cms mi ? İlla kalite farkı vardir
Haha sonuna eklerim ustadim tesekkur ederimHayırlı olsun şimdiden baklava listesinin başına eklemen lazım artık kendini[emoji846]
Şimdi lastikçiye getirdim bakılacak o işlerine , sorunsuz çıkarsa alacağım. İnşallah başka bir şeyi yoktr..@muhammedakgunes ilk 3 jant temiz 4. jant kirli. Bir de bu kadar kurşun yapışkan lekesi sök tak neden acaba? Sürekli balansa sokulmuş gibi.
3 lastik 2019 tarhli , biri 2020 tarihli dediğimiz gibi farklı hocam. Sordum , ben de bilmiyorum patlamış değiştirmiş olabilirler dediJantlar temiz gibi ama lastiklerden biri farkli, nedeni ne acaba, o jant'a biraz daha iyi baksana...
Ayrıca iki lastik 91W iki lastik 91Y3 lastik 2019 tarhli , biri 2020 tarihli dediğimiz gibi farklı hocam. Sordum , ben de bilmiyorum patlamış değiştirmiş olabilirler dedi
Böyle olmasında bir problem var mı?Ayrıca iki lastik 91W iki lastik 91Y