@Golf7654321 Ayni fikirdeyim, arabanin uzerinde geldiyse tamam ama extradan para verip alacaksam nereye dönsen gördüğün bi Jant'i almak bana da pek mantikli gelmemişti Hem de görünüş olarak bana daha güzel geleni aldim, orjinalden de vazgeçmedim
Madrid 'e özel kronik bir sorun mu onu bilmiyorum., bunu @Utku Lekesiz hocamızın cevaplaması daha doğru olur.,@forzaGilles Hocam bu kronik bir sorun mu yoksa kaldırımlara sürtme ya da janta bakmama gibi bir durumdan mı oluşuyor tam anlamadım. Diamond cut diye böyle olmamalı bir jant.
@CemK Üstad jantınızı çok beğendim Nerden nasıl ne kadara temin ettiniz ufak bir bilgilendirme verebilir misiniz bana
Hocam benim aracım 1.6 tdi, ben performans ve yakıtta belirgin bir fark hissetmedim ama lastikler 2 cm genişlediği için araba patinaja belirgin bir şekilde daha az düşüyor.@frknyldrm hocam sizin özelinizde genel soruyorum. Aracım 1.2 golf şuan üzerinde hita var. Sizce dijona geçsem araç 1.2 olduğu için performans kaybı veya yakıt tüketim farkı oluşur mu acaba? Şuan dijon bakıyorum ama hitalardanda memnunum kararsızım.