Hocam çok geçmiş olsun., ağrınız sızınız var mı..? ilaç verdiler miGeçmiş olsun kader arkadaşım Düğün sektöründe çalışıyorum, düğünler kısıtlandı diye bir ton olaylar çıkıyor geçtiğimiz hafta yaklaşık 4 5 farklı düğünde yarımşar saatlik işim olmuştu sonuç şu anda evde karantinadayım pozitifin 5.günü.. Gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Ben hiç maskemi indirmedim ve sosyal mesafeyi aşmadım ama malesef durum ortada..
Teşekkür ederim Üstad, bugün yanlış hesaplamadıysam 6.gün şu anda sadece nefes darlığı kaldı. Çok serii hareketlerde bulunamıyorum onu da atlatırsam heralde geçmiş olacak. En kötüsü ilk 3 gün geçti 39üstü ateş delice bir baş ağrısı ve yerimden kalkamayacağım kadar eklem ağrısı.Hocam çok geçmiş olsun., ağrınız sızınız var mı..? ilaç verdiler mi
Üniversite sınavından bir gün sonra 29 Haziran'da yüz yüze eğitime başladık hocam. Özel okullar ve devlet okulları kapalıyken kurs merkezlerinin açık olmasi sadece bizim ülkemize özgü bir durum olsa gerek. Öğrenciler sadece ders esnasında birbirlerinden uzak duruyorlar teneffüslerde hep iç içeler. Allah yardımcımız olsunÇok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Böyle bir ortamda özel okul olunca bizde yüz yüze eğitime başladık maske ve siperlikle ders anlatıyorum çocuklar tedirgin bizler tedirgin umarım kısa sürede biter artık bu illet.