- İsim
- Mesut
Diğer forumlardada çok emek harcadık. Golf ile iligili bilgimizi, tecrübelerimizi paylaştık ama forum yönetimlerinde forumdaki insanların ortak buluşma noktasını görememe gibi bir sorun var. Burda inşallah böyle olmaz, zaten yöneticileri az çok webden tanıyorum. Hem bilgili hemde farklı bakış açısına sahip insanlar. İnşallah hep beraber güzel bir ortam yakalarız. Seatçılara bu konuda çok özeniyorum.erkanwrc dedi:Bakalım neler çıkacak bu forumda da olmanız güzel oldu zaten en iyisi burası o değil gitti canım spoiler yazılımlarla birlikte git performans serisinin frenleride fena olmaz haniEyw kardeşim, çok emek vardı araçta ama en önemli yerin eksikliği ağır bastı. Orjinal egzozları satmam, o hatayı bir kere yaptımHayırlı olsun eski act de sanat harikasıydı baya emek vardı ama gti daha iyi olmuş zaten aşağı yukarı aynı paralara geldi Gti ın orjinal egzozları satmayı düşünüyormusunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spoiler gitti, marşpiyeller gitti, subwoofer , remus egzoz , difüzör hatta rotaryler ve vwracing yaylarda gitti ama hepsinin parasını çıkardım araçla birlikte çok şükür