- İsim
- Oğuz Kaan Volkan
1 ay once highline golfumu 150ye sattim Suan 175-185bandinda onumuzdeki hafta 200e dayanir. Kafayi yiycem sansimiza bak
Hocam yukarda paylaştığım resmi gazeteye dikkatli bakarsan,Yani 1.6 ve ustu araclari etkileyecegini anladim genel olarak hocam. Peki bunlarin yukselmesiyle diger ikinciel araclarda yukselmez mi ? Mesela 2.el leon 1.2 bakiyordum hepsini etkilemez mi ?
2021 kasko yenileme zamanı,Valla utanılacak bi durum ?
350 binlik araca binmek icin hırsız olmak lazım derler adama
Ben rahatsızım artık bu durumdan
Benzinlikte 4+2 liraya arabanı yıka
Bakımlarını kendin yap
Az yaksın diye tin tin git
Sıfırı 350 küsür ederinde arabaya bin
120 bine alınan araba daha 3 yıl olmadan (ocak 2021 de 3 olacak)
Nasıl 3 katına çıkar
Valla hocam sen sanirim tam hakimsinde ben daha olayi anlamaya calisiyorum. Yani 2020 1.2 leonda fiyati yuksek oldugu icin zamdan etkileniyor mu diyorsun ?Hocam yukarda paylaştığım resmi gazeteye dikkatli bakarsan,
Diğerleri %80 denilen yer olayı bitiyor. Yani 1600cc altı ancak 130.000tl üstü olanlar diğerleri oluyor...
Hocam leon için indirim anlamına geliyor.Valla hocam sen sanirim tam hakimsinde ben daha olayi anlamaya calisiyorum. Yani 2020 1.2 leonda fiyati yuksek oldugu icin zamdan etkileniyor mu diyorsun ?
Ben ikinci el alacağım ilanlara bakiniyorum birkac gundur. Sorma sebebimde bu. Egerki sifiri artarsa ikinci elide artar ve bosuna yuksek fiyata alirim diye endişelendimHocam leon için indirim anlamına geliyor.
Şöyle ki 1.5 excellence için 231000tl denilen fiyat, şuanda otomatik olarak 216000tl oluyor.(Çünkü aracın çıplak net fiyatı 122.300tl)
1) Bayide araç bulursanız koşun,
2) Yeni araçlar gelene kadar euro kuru artarsa veya bayi zam çakarsa ve çıplak fiyatı 130.001tl olursa aracın fiyatı bir anda 276.000tl oluyor.