hocam iki kez "yoksa" kullandığın için ceza olarak bir tepsi baklava ısmarlıyorsunBir de yoksa güzel bir kamera takarsin yoksa
A3 için çok güzel bir model vardi galiba zulal hocada
Haha sonra dan farkina vardim yapacak bisey yok tepsi olmaz porsiyon olur bu hatayahocam iki kez "yoksa" kullandığın için ceza olarak bir tepsi baklava ısmarlıyorsun [emoji3]
Tek eksik o gözüküyordu arabanda[mention=11839]HONEY[/mention] nası da biliyosun [emoji4] içine mi doğdu kamera olayı [emoji38]
Hehe sen bunları kafana takildiysa 2 ay sürmez yaptirirsin[mention=11839]HONEY[/mention] Aslında kafamda birden çok eksiklik var. Yapmak istiyorum ama bir türlü icraata geçemiyorum. Birazda maliyetli olduğundan dolayı
Kafamdaki eksiklikler şöyle ;
- Geri görüş kamerası (ilk yapmak istediğim)
- Car play (maliyeti 3k civarı yüksek olması sebebiyle biraz hayal)
- Katlanır ayna (montaj sırasında kapı döşemeleri söküleceği için trim sesi oluşmasından çekiniyorum)
Selamlar, bu sorunu çözebildiniz miMerhaba Arkadaşlar,
İletmiş olduğum görsel üzerinde işaretlemiş olduğum kısımlara diz teması olduğunda çıtır çıtır bir ses geliyor. Karşılaştığım tek trim sesi olduğu için açıkcası kulak tırmalıyor.
İnternette biraz trim sesi üzerine araştırma yaptım. Birçok kişi würth'ün silikon sprey'ini öneriyor. Ürünün faydasını görende olmuş görmeyende. Birde plastik aksam üzerine leke bırakmasından çekiniyorum.
Desteklerinizi rica ederim. Tşkler.
Ekli dosyayı görüntüle 37161
Ekli dosyayı görüntüle 37162