Tesekkur ederim ustadimwayyyyy abim hayırlı uğurlu olsun, çizme sakın... [emoji3]
Nazarlik cizigi var zaten bir tanesinde isallah daha fazla olmaz
Tesekkur ederim ustadimwayyyyy abim hayırlı uğurlu olsun, çizme sakın... [emoji3]
Tesekkur ederim hocamHayırlı olsun bülent hoca, baklava xyz mi diyorduk [emoji4]
bulutta bir yerde yedeği vardırTesekkur ederim hocam
Baklava.xls excel dosyası silinmiş tüh yaaa
Şşş çaktirma havuc dilimi ismarlarimbulutta bir yerde yedeği vardır [emoji854]
Tesekkur ederim hocam[mention=11839]HONEY[/mention] Bülent hocam, tek kelimeyle harika görünüyor [emoji3526] İyi günlerde kullanın inşallah. Resme bayıldım, oylar size
Aynen öyle ustadimMutlu son diye buna derim [emoji4] Hayırlı, uğurlu olsun.
Kesinlikle hocam her zaman gittigim shell benzinci[mention=11839]HONEY[/mention] Bülent hocam çoğu benzinlikteki hava pompaları hatalı sonuç verir. Lastikçinin bastığı daha makbuldür genelde. 32 yaparak iyi yapmışsınız.
Tesekkur ederim ustadimDarısı bana o zaman Bülent hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
@HONEY hey çok yakışmış... lasitklerin basıncı 32 herzaman idealdir...Bugun arac lastikler isinmadan eve 800 metre uzakliktaki her zaman gittigim shell benzincide lastik havalarını indirim dedim
Lastikci 34 bastım demisti ama hepsi 36 cikti ya lastkcinin ya da benzincinin pompa hatalı
32 indirdim hepsini hemen yakındaki yerde yikamaciya gidip yikattim hepsi 1 km mesafe icinde oldugundan henüz farki anlayamadım